ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ FRONTIS !

Η εταιρεία Frontis Medical Care δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και συγκεκριμένα στην κατασκευή και εμπορία ολοκληρωμένων και ανταγωνιστικών ιατρικών προϊόντων, και της άμεσης διάθεσης τους, σε όλους τους πελάτες, της χονδρικής και της λιανικής πώλησης, μέσα από το δίκτυο των έμπειρων στελεχών και συνεργατών της.

Η εξειδίκευση μας, στον τομέα κατασκευής τεχνητών μελών άνω και κάτω άκρων, καθώς και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, είναι η εγγύηση μας, στον συγκεκριμένο τομέα.

Η εταιρεία μας, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα διαθέτει και υποκατάστημα στην Αθήνα. Οι εγκαταστάσεις μας, οι οποίες είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτρέπουν την ενημέρωση των ασθενών και των συγγενών τους, την εκπαίδευση των ασθενών και την φροντίδα τους, αλλά και την αποθήκευση μεγάλου όγκου προϊόντων και πρώτων υλών.

Το άκρως καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας χάρη στην πολυετή πείρα που διαθέτει δημιουργεί στους ασθενείς την απαιτούμενη ασφάλεια και εμπιστοσύνη που αρμόζει στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Επιπλέον, η Frontis Medical Care σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους στις πρώτες ύλες που απαιτούνται για την κατασκευή τεχνητών μελών, άνω και κάτω άκρων και με την αντιπροσώπευση των βιονικών προσθετικών μελών της σειράς be-Bionic εξασφαλίζει το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας, σχετικά με τα τεχνητά μέλη άνω και κάτω άκρων, εξασφαλίζει στους ασθενείς την τάχιστη εκμάθηση του πρόσθετου μέλους χάρη στον προσφιλή και εξειδικευμένο διαμορφωμένο χώρο, που διατίθεται για αυτό το σκοπό.

Επιπλέον, η εταιρεία μας απασχολεί για τα τεχνητά μέλη, πιστοποιημένους προθετικούς τεχνικούς, που εξειδικεύονται στα ηλεκτρονικά γόνατα προηγμένης τεχνολογίας ( C-LEG, RHEOKNEE), στα βιονικά τεχνητά μέλη άνω και κάτω άκρων και στις διακοσμητικές προθέσεις σιλικόνης - cosmetics.

Η επιστημονική ομάδα μας, ολοκληρώνεται και από την κοινωνική λειτουργό για την καλύτερη αντιμετώπιση από κοινού των προβλημάτων που απασχολούν τον ασθενή ή το οικογενειακό του περιβάλλον, στις δύσκολες περιπτώσεις ακρωτηριασμών και μέχρι την ολοκλήρωση της αποκατάστασης τους.


Στεκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο μας και δεν τον αντιμετωπίζουμε σαν ασθενή, αλλά σαν μέλος της οικογένειας FRONTIS MEDICAL CARE.

FRONTIS Medical - 6ο Χλμ. Θεσ/νίκης-Θέρμης - Θεσσαλονίκη - Τηλ: 2310 403 543 - Fax:2310 403 544